Cv voorbeelden

Bekijk hieronder ingevulde cv templates van onze klanten.
Zorg dat je opvalt en vergroot je baankans met een cv template.

Cv template

Wil jij 30% korting op de invulservice?

Geef ons toestemming om het eindresultaat van jouw cv op onze pagina te delen en ontvang direct een kortingscode. Stuur ons een bericht voor meer informatie.

Cv template voorbeeld 1

Cv template Ace

Onur: “Snelle levering en uitstekende service. Naar 3 verschillende bedrijven uit mogen sturen en 3 keer op gesprek mogen komen. Een zeer tevreden klant!”

Cv template Bloom

Praeben: “Dankzij cvchef.nl heb ik een zeer mooie en strakke CV ontvangen. Cvchef.nl luistert goed naar je wensen en vertaalt dit in een zeer duidelijke en strakke CV.”

Cv template + invulservice

De cv templates van cvchef.nl hebben ieder een uniek ontwerp en zijn allemaal eenvoudig te bewerken via Microsoft Word. Geen ervaring met Word? Wij kunnen jouw gekozen cv template ook voor je invullen.

Welk cv template past bij jou?

Bekijk cv templates

Cv template Bloom

Cinco: “De templates van cvchef.nl zijn georganiseerd, overzichtelijk en hebben een professionele uitstraling! Ik raad het iedereen aan die zijn cv een boost wil geven.”

Cv’s op deze pagina zullen alleen geplaatst worden met toestemming van de klant. In verband met privacy redenen zijn sommige gegevens niet leesbaar. Het gebruiken en kopiëren van gegevens, teksten en afbeeldingen van cv’s is verboden.