Over ons

Maak kennis met cvchef.nl.
Ons product, missie en kennismaking.

De oorsprong van cvchef.nl

Tijdens onze eigen zoektocht naar een baan vonden wij dat onze cv wel een update kon gebruiken. Vandaar dat wij op zoek zijn gegaan naar cv sjablonen op internet. Wat wij misten waren betaalbare en moderne cv sjablonen waarmee je direct opvalt. Zo kwam het idee om eigen cv’s te ontwerpen.

Ons product bestaat uit het aanbieden van unieke cv sjablonen met een modern design voor een eerlijke prijs.

Wij van cvchef.nl zijn van mening dat je curriculum vitae net zo belangrijk is als de outfit die je aantrekt voor je eerste sollicitatiegesprek. Door middel van het opsturen van je cv laat je een allereerste indruk van jezelf achter. Wij geloven dat je met een uniek cv meer opvalt bij een bedrijf of recruiter en daarom helpen we je hier graag bij! 

Onze missie is om met jouw nieuwe cv je baankans direct te vergroten.

Nee.. het gaat niet alleen maar ‘over ons’

Wanneer zijn onze klanten tevreden? Als het resultaat beter is dan je verwacht had.

Dit doen we door te zorgen dat de ervaring met cvchef.nl prettig is en dat iedereen tevreden is met zijn of haar cv sjabloon. Daarbij vinden wij het belangrijk dat we transparant zijn en na levering de “100% tevredenheid” nog steeds als ons doel zien.

Eigenaresse cvchef.nl Bianca

Bianca slavov

Eigenaar cvchef.nl Ken

Ken de Graaff

Kennismaken?

Heb je interessante ideeën die je wilt uitwisselen, wil je kennismaken of heb je gewoon vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vinden het altijd leuk om met je in gesprek te gaan.