FAQ

Hulp nodig? Vind hier het antwoord op jouw vraag.

De meest gestelde vragen

Microsoft Word Windows versies 2013 en 2016 of macOS versie 2016 zijn minimaal vereist om de cv template te bewerken. Bij oudere versies van Microsoft Word kan het zijn dat de templates niet goed openen of dat de template er anders uit komt te zien.

Bij cvchef.nl kun je direct eenvoudig betalen met iDEAL en PayPal. Wij maken gebruik van de payment provider Mollie, op je bankafschrift zul je daarom Mollie of Stg Mollie Payments zien staan.

Wij adviseren om niet meer dan 2 pagina’s te gebruiken voor je cv. Mocht je toch graag een cv met meer dan 2 pagina’s willen dan kun je contact met ons opnemen en zorgen wij dat er een extra pagina toegevoegd wordt. 

Nadat je jouw favoriete cv template afgerekend hebt ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met jouw cv template in een Microsoft Word bestand die je direct kunt downloaden. Dankzij de meegeleverde handleiding heb je binnen een handomdraai een gloednieuw cv. Solliciteren maar!

Je ontvangt jouw cv template in een Microsoft Word bestand. Naast de cv template sturen wij een handleiding mee om je op weg te helpen. Ook sturen we het lettertype mee dat is gebruikt in de template, zodat je deze kunt downloaden. 

Ja het is veilig om een bestelling te plaatsen via onze website. Onze website heeft een SSL certificaat. Dit betekent dat de gegevensuitwisseling versleuteld verzonden worden, zodat je gegevens niet onderschept kunnen worden.  

Betaling & privacy

Onze cv templates zijn al voor € 8,95 (incl. BTW) te verkrijgen. Ga naar onze shop pagina om alle cv templates te bekijken.

Wij verwerken persoonsgegevens over jou doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. We hebben je gegevens nodig voor het afhandelen van je bestelling en betaling. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar onze privacyverklaring.

Overige vragen

Na aankoop van een cv template is het niet mogelijk deze te wijzigen of te retourneren.

Het is niet toegestaan om de templates te kopiëren en/of door te geven. De cv templates mogen uitsluitend door de koper zelf gebruikt worden. 

Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Stel je vraag via het contactformulier op onze contactpagina of stuur een e-mail naar info@cvchef.nl.