VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je een vraag over de templates, onze diensten of het bestelproces? Bekijk dan hieronder onze veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Algemeen

Welke betaalmethodes bieden jullie aan?

Bij cvchef.nl kun je direct betalen met iDEAL en PayPal.

Welke versie van Microsoft Word heb ik nodig om het cv sjabloon te bewerken?

Microsoft Word Windows versies 2013 en 2016, macOS versie 2016 is minimaal vereist om het cv sjabloon te bewerken. Bij oudere versies van Microsoft Word kan het zijn dat de sjablonen niet goed openen of dat het sjabloon er anders uit komt te zien.

Hoe kan ik jullie bereiken?

Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Stel je vraag via het contactformulier, stuur een e-mail of laat een bericht achter via de chat. We verwijzen je hiervoor graag naar onze contact pagina.

Wat doen jullie met mijn persoonsgegevens?

Wij verwerken persoonsgegevens over jou doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. We hebben je gegevens nodig voor het afhandelen van je bestelling en betaling. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar onze privacyverklaring.

Is het veilig om een bestelling te plaatsen op cvchef.nl?

Ja het is veilig om een bestelling te plaatsen via onze website. Onze website heeft een SSL certificaat. Dit betekent dat de gegevensuitwisseling versleuteld verzonden worden, zodat je gegevens niet onderschept kunnen worden.  

Cv sjabloon

Hoeveel betaal ik voor een cv sjabloon?

Onze cv sjablonen zijn al voor €8,95 (incl. BTW) te verkrijgen. Kijk op onze shop pagina voor de verschillende sjablonen.

Wat ontvang ik als ik een cv sjabloon koop?

Je ontvangt je cv sjabloon in Microsoft Word formaat. Naast het cv sjabloon sturen wij een handleiding mee om je op weg te helpen. Ook sturen we het lettertype mee dat is gebruikt in de sjabloon, zodat je deze kunt downloaden. 

Kan ik mijn gekochte sjabloon nog omruilen voor een ander sjabloon?

Na aankoop van een cv sjabloon is het niet mogelijk deze te wijzigen of te retourneren.

Ik heb een cv sjabloon gekocht maar bij het openen van het bestand krijg ik een error, wat nu?

Mocht je problemen hebben met het openen van het bestand of is er iets anders aan de hand, dan kijken we graag met je mee. Neem contact met ons op en dan helpen we je graag verder.

Ik heb een cv van meer dan 2 pagina's, hoe voeg ik een extra pagina toe?

Wij adviseren om niet meer dan 2 pagina’s te gebruiken voor je cv. Mocht je toch graag een cv met meer dan 2 pagina’s willen dan kun je contact met ons opnemen en zorgen wij dat er een extra pagina toegevoegd wordt. 

Ik wil mijn gekochte sjabloon delen met anderen, mag dat?

Het is niet toegestaan om de sjablonen te kopiëren en/of door te geven. De cv sjablonen mogen uitsluitend door de koper zelf gebruikt worden. 

Invulservice

Hoeveel betaal ik voor de invulservice?

De invulservice kost €29,95,- (incl. BTW). Dit is exclusief het cv sjabloon.

Wat houdt de invulservice in? En wat behoort niet tot de invulservice?

Als je gebruikt maakt van de invulservice, zullen wij letterlijk jouw huidige cv in het nieuwe sjabloon zetten. Je ontvangt je nieuwe curriculum vitae in Microsoft Word en PDF bestand. Naast het cv sjabloon sturen wij een handleiding mee om je op weg te helpen. Ook sturen we het lettertype mee dat is gebruikt in de sjabloon, zodat je deze kunt downloaden. 

Hieronder een aantal punten die niet vallen onder de invulservice:

  • Controleren op grammatica (zinsopbouw, komma’s en punten, etc.)
  • Het aanvullen van informatie (plaats opleiding, datum in dienst, etc.)
  • Het schrijven en herzien van teksten.
Hoelang duurt het voordat ik mijn cv ontvang?

Wij zullen garant staan voor een 24 uur levering. Let wel op dat wij je cv pas invullen wanneer alle documenten goed zijn aangeleverd en er niks ontbreekt. Na controle van je documenten leveren wij je nieuwe cv binnen 24 uur.

Welke bestanden hebben jullie nodig?

Voor de invulservice ontvangen we graag de onderstaande bestanden:

  • Je huidige curriculum vitae.
  • Een zakelijke profielfoto als losse afbeelding.
  • Aanvullende informatie die je in cv terug wilt zien (optioneel).
Hoe moet ik mijn bestanden versturen?

Direct na je betaling ontvang je van ons een bestelbevestiging per e-mail. Stuur in een antwoord op deze e-mail of rechtstreeks naar info@cvchef.nl je huidige cv en de benodigde documenten. Vervolgens worden je bestanden direct naar ons verstuurd en kunnen wij ermee aan de slag.

Mochten er gegevens ontbreken dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om deze bij jou op te vragen.

Kan ik mijn cv later nog aanpasssen?

Ja doordat de sjablonen in een Microsoft Word bestand toegestuurd worden, kun je deze eenvoudig zelf aanpassen. Microsoft Word Windows versies 2013 en 2016, macOS versie 2016 is minimaal vereist om het cv sjabloon te bewerken.

Ik heb een cv sjabloon gekocht, kan ik achteraf nog gebruik maken van de invulservice?

Dat is zeker mogelijk! Mocht je achteraf gebruik willen maken van de invulservice dan verzoeken we je contact met ons op te nemen. Stuur een e-mail naar info@cvchef.nl en we zullen jouw aanvraag in behandeling nemen.

De invulservice kost €29,95,- (incl. BTW). Dit is exclusief het cv sjabloon.